Showbiz

View All
February 27, 2019 Off

Nuk do ta njihni: Kështu dukej Violeta Kajtazi para dy dekadave

By admin

Violeta Kajtazi është një nga këngëtarët e njohura kosovare. Ajo është e angazhuar në mbrëmje të ndryshme muzikore dhe në ahengje familjare. Këngëtarja e mirënjohur e muzikës popullore, Violeta Kajtazi ka goxha vite që është në skenë dhe vazhdon të...

February 25, 2019 Off

E papritur, ja sa çaji konsumohet në Kosovë brenda një viti

By admin

10 milionë kilogramë çaj dhe kafe konsumohën në Kosovë gjatë një viti. Rreth 10 milionë kilogramë kafe e çaj konsumohen...

February 24, 2019 Off

Adelina reklamon veshjeve firmato që ia blen burri miliarder, ja çka i komentojnë fansat

By admin

Adelina është e veshur me veshje të firmave më luksoze botërore. Me muzikë askund, por me foto gjithkund. Adelina Tahiri...

March 30, 2019 Off

Sons may grow into men

By admin

1. It takes one woman twenty years to make a man of her son – and another woman twenty minutes…

March 30, 2019 Off

Practice the pause.

By admin

Practice the pause. When in doubt, pause. When angry, pause. When tired, pause. When stressed, pause. And when you pause,…

March 30, 2019 Off

A lasting relationship.

By admin

Relationships last not because they were destined to last. Relationships last long because two people made a choice to keep…

March 30, 2019 Off

That’s love.

By admin

When someone helps you and they’re struggling too, that’s not help, that’s love. I’m so grateful for the people who…